ZANDSTRALEN & INKLEUREN

ZANDSTRALEN & INKLEUREN

ZANDSTRALEN & INKLEUREN

ZANDSTRALEN

Zandstralen is de meest gebruikte duurzame techniek om de letters in het glas aan te brengen. Wij garanderen een onverslijtbare gravure die voor eeuwig in het glas aanwezig blijft. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en wensen, kunnen wij zowel oppervlakkig als diep stralen. Soms kan de achtergrond invloed hebben op de zichtbaarheid van gezandstraalde tekens. Door middel van inkleuren of dia positief stralen zullen deze problemen volledig opgeheven worden.

 

INKLEUREN

Zoals gezegd, is het soms mogelijk dat vanwege het transparante karakter van glas de letters en cijfers iets minder goed leesbaar zijn ten opzichte van de achtergrond, vooral tijdens een regenbui. Indien dit niet wenselijk is, kunnen wij de letters van kleurstof voorzien. Hiervoor hebben wij drie technieken in huis, die uiteenlopende garantie termijnen hebben. Wij kunnen inkleuren met een verfsysteem, wat op termijn onderhoud vraagt, of inbranden met emaillen, wat vele malen duurzamer is. Bij de derde techniek maken wij de hele glasplaat mat, waarbij de letters en cijfers helder uitgespaard zijn. In alle gevallen de leesbaarheid significant verbeteren.

 

LAAT U PERSOONLIJK ADVISEREN

Wij doen onze uiterste best om u via onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald onderwerp of een over een specifieke toepassing. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij één van onze gespecialiseerde partners bij u in de buurt. Naast de gelegenheid om diverse modellen uit de collectie in de showroom te gaan bekijken, kunnen zij u tevens uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden. Verder kunnen zij u ook uitstekend voorlichten over andere materialen die mooi te combineren zijn met het glas, zoals natuursteen, rvs, cortenstaal of brons.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN