SGG PARTNERS IN NEDERLAND, ALTIJD BIJ U IN DE BUURT

De winkels van SteenGoedGlas zijn gespecialiseerde natuursteenbedrijven die zich onder meer toegelegd hebben op fabricage en levering van grafmonumenten. Om u maximale keuzemogelijkheden aan te kunnen bieden en daarmee uw wensen geheel centraal te stellen, hebben zij naast natuursteen ook glazen grafmonumenten uit de SteenGoedGlas collectie in de showroom. In iedere provincie is een regionale verdeling van SGG winkels, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de samenstelling van het assortiment.

De winkels die op de kaart aangegeven zijn met een PAARSE BALLON voeren een uitgebreide selectie glasmonumenten uit de SteenGoedGlas collectie. Hier kunt u inspiratie opdoen en goed advies en voorlichting krijgen waarbij alle technieken vertegenwoordigd zijn.

De winkels die op de kaart aangegeven zijn met een BLAUWE BALLON voeren een deel selectie glasmonumenten uit de SteenGoedGlas collectie. Hier kunt u inspiratie opdoen en goed advies en voorlichting krijgen aan de hand van een aantal technieken.

 

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk 
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

 

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN