SGG PARTNERS IN NEDERLAND, ALTIJD BIJ U IN DE BUURT

De winkels van SteenGoedGlas (SGG) zijn gespecialiseerde bedrijven die actief zijn binnen de uitvaart en natuursteenbranche. Deze partners hebben zich onder meer toegelegd op de levering van grafmonumenten. Om u maximale keuzemogelijkheden aan te kunnen bieden en daarmee uw wensen geheel centraal te stellen, hebben zij naast natuursteen ook glazen grafmonumenten uit de SGG collectie binnen hun assortiment. In iedere provincie bevinden zich diverse SGG partners, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de samenstelling van het assortiment en specialistische vakkennis.

Op de landkaart kunt u de locaties van onze SGG partners zien. Afhankelijk van uw specifieke wensen (bijvoorbeeld een foto op glas, of gesmolten, gebogen of gekleurd glas, art-glas of gegraveerd glas etc) kunnen wij u de meest geschikte partner adviseren in uw regio. Hiermee bent u verzekert van een gegarandeerd resultaat en geheel vrijblijvend en zorgeloos advies. Als u via de onderstaande knop ons contactformulier invult, waarbij u uw specifieke wensen of ideeën aangeeft, zullen wij binnen 1 werkdag antwoord sturen. U kunt uiteraard ook even bellen met 06 1325 3119.

 

CONTACT

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN