ONTWIKKELING

Kennis kun je vergaren, ervaring krijg je met de jaren. Het werken met normaal glas vereist al de nodige vaardigheden, maar het werken met “warm” glas is een specialisme. Daar waar SteenGoedGlas begint, haken de meeste bedrijven af. Door continue te blijven ontwikkelen en experimenteren, zijn wij door de jaren heen op prachtige innovaties gekomen. Speciale processen en recepturen waarmee wij het glas een onvergelijkbare uitstraling kunnen geven.

In het jaar 2005 waren wij één van de weinigen die voor exterieur toepassingen digitale foto’s op het glas konden aanbrengen. Deze betaalbare en betrouwbare techniek heeft zich ondertussen ruimschoots bewezen. Maar de ontwikkelingen staan niet stil. Vandaag de dag bieden wij technieken aan die kwalitatief alles overstijgen. Deze foto’s zijn zeer weersbestendig en duurzaam. Kleine formaten produceren wij geheel in eigen beheer. Hierover kunt u op deze website meer informatie vinden onder het menu technieken.

Glazen grafmonumenten zijn over het algemeen duurder dan steen. Hiervoor wilden wij oplossingen bieden en zo is de prachtige design collectie ontstaan. Met deze ontwikkeling bieden wij betaalbare perfectie in kwaliteit door concentratie en specialisatie. De collectie dient als basis en geeft alle ruimte om ieder gedenkteken persoonlijk te maken. Al uw wensen kunnen binnen de betaalbare collectie toegepast worden, van handgeschreven teksten tot aan eigen gemaakte tekeningen. Qua technieken hebben wij het grootste aanbod in de Benelux en daardoor zult u altijd iets vinden wij bij uw persoonlijke voorkeur aansluit.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN