KWALITEIT

Ondanks de gunstige prijs leveren wij een absoluut kwaliteitsproduct. Wij werken uitsluitend met top kwaliteit glas, daar dit het belangrijkste onderdeel van het monument is. Daarbij speelt de glasdikte speelt een belangrijke rol. Bijna alle aanbieders kiezen voor 15mm dikte, want dan kunnen ze concurrerend aanbieden. Het veelgebruikte 15mm glas is minder sterk en optisch minder fraai. Wij leveren het glas in 19mm dikte, maar voor prijzen die onder het 15mm glas liggen. Dit kunnen wij doordat wij het basisglas bij diverse bronnen over de hele wereld inkopen. Door deze rechtstreekse contacten worden tussenschakels overgeslagen, wat resulteert in scherpe prijzen.

Door inwerking van UV licht zijn veel materialen en stoffen op termijn niet kleurvast. Denk maar aan verf, textiel of autolak, ze zullen allemaal verkleuren na verloop van tijd. Door SteenGoedGlas toegepaste emailles en kleurglas zijn van uitmuntende kwaliteit. In combinatie met onze jarenlange ervaring en het vakmanschap kunnen wij op meesterlijke wijze creaties maken met gekleurd glas en emailles waarop wij lange garantie voor kleurechtheid kunnen afgeven.

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders die foto’s op (plexi)glas kunnen aanbrengen. Grote internet bedrijven bieden standaard afmetingen aan tegen lage prijzen. Mocht u een vergelijk willen maken met dergelijke aanbieders, laat u zich dan eerst goed voorlichten over de kwaliteit en het toepassingsgebeid. Meestal zijn die producten niet geschikt voor exterieur toepassing. Wij beschikken over drie technieken om foto’s op het glas aan te brengen voor buiten toepassing. Iedere techniek heeft zijn eigen duurzaamheidsklasse. Onze SGG partners kunnen u hier tijdens een gesprek uitgebreid over informeren.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN