KLANTENSERVICE & CONTACT

Correspondentie adres (geen bezoekadres):
Eemdijk 39-a, 3754NC, Eemdijk
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
website: www.steengoedglas.nl

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Als u een vraag heeft maar nog geen persoonlijk contact wilt dan kunt u onderstaand uw bericht achterlaten. Wij zullen uw bericht dan doorsturen naar de dichtstbijzijnde partner. Zij zullen in eerste instantie via de mail met u communiceren. Wilt u graag telefonisch uitleg of toelichting door één SteenGoedGlas specialist, dan kunt u ook gewoon tijdens kantooruren bellen met één van onze SGG partners. U kunt de dichtsbijzijnde locatie vinden op het overzichtskaartje van alle winkels (zie link rechts in beeld). Wilt u liever een persoonlijk adviesgesprek in een showroom en daarvoor een afspraak maken, dat kunt u op het onderstaande formulier uw gegevens en bericht achterlaten. Wij zorgen er dan voor dat een SGG partner in uw regio aansluitend persoonlijk contact met u opneemt voor het maken van een afspraak. U kunt hiervoor ook het afspraak formulier gebruiken, zie hiervoor de link onderin deze website pagina. Het is uiteraard ook mogelijk dat u zelf telefonisch contact zoekt met een SGG partner van uw voorkeur.

9 + 5 =

 

WAAR VIND IK EEN WINKEL ?

Heeft u een vraag over al onze mogelijkheden, schroom dan niet te bellen. U kunt de contactgegevens van alle aangesloten SGG partners via de onderstaande link vinden.

 

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk 
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

 

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN