KLANTENSERVICE & CONTACT

Correspondentie adres (geen bezoekadres):
Eemdijk 39-a, 3754NC, Eemdijk
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
website: www.steengoedglas.nl

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Als u een vraag heeft maar nog geen persoonlijk contact wilt dan kunt u onderstaand uw bericht achterlaten. Wij zullen dan digitaal reageren. Wilt u graag telefonisch uitleg of mondelinge toelichting dan kunt u ook tijdens kantooruren bellen met onze SGG specialist op 0613253119. Heeft u een specifieke wens qua ontwerp of techniek of enig andere vraag, dan kunt u dat op het onderstaande formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat de meest gespecialiseerde SGG partner in uw regio gaat adviseren.

11 + 10 =

WAAR VIND IK EEN WINKEL ?

Heeft u een vraag over al onze mogelijkheden, schroom dan niet te bellen. U kunt de contactgegevens van alle aangesloten SGG partners via de onderstaande link vinden.

 

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN