AFSPRAAK MAKEN

Correspondentie adres (geen bezoekadres):
Eemdijk 39-a, 3754NC, Eemdijk
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
website: www.steengoedglas.nl

 

Wilt u een afspraak maken?

Voor een persoonlijk adviesgesprek bij één van de SGG winkels kunt een afspraak maken. U kunt via het onderstaande formulier uw dag, tijdstip, en winkel locatie van voorkeur aangeven. De winkel van uw voorkeur zal dan aansluitend via de email de afspraak bevestigen. Mocht het voorgestelde tijdstip/datum onverhoopt niet mogelijk zijn, dan zullen wij u telefonisch benaderen om een alternatieve datum of tijd in goed overleg te vinden.

10 + 15 =

Liever telefonisch afspraak maken ?

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken, schroom dan niet te bellen met één van de SteenGoedGlas winkels. U kunt de contactgegevens van alle SGG partners via de onderstaande link vinden.

 

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN