De hieronder afgebeelde monumenten zijn gebaseerd op de uitgebreide SGG collectie van basismodellen en dienen als bron van inspiratie voor de grote variëteit aan creatieve mogelijkheden. Door gebruik te maken van het aanbod van verschillende technieken kunt u uw eigen ideeën en wensen geheel vormgeven, zodat er een persoonlijk gedenkteken ontstaat. Mocht u nog geen concreet idee hebben dan kunnen de SGG specialisten u hierin adviseren en begeleiden.

 

 

Glas heeft een sterkte en duurzaamheid waar weinig andere materialen op kunnen bogen. Het materiaal bezit opvallende optische eigenschappen, is ondoorlaatbaar voor vloeistoffen en heel eenvoudig te reinigen. Eigenschappen die dit materiaal bij uitstek geschikt maken voor de vervaardiging gedenktekens.

De monumenten die hier afgebeeld staan bieden slechts een beperkte weergave van al onze mogelijkheden. Een bezoek aan een showroom bij een SteenGoedGlas winkel werkt inspirerend, hier kunt u de schoonheid van het glas ervaren. In de SteenGoedGlas winkel zijn gespecialiseerde adviseurs aanwezig, zodat u zeker kunt zijn van vakkundige voorlichting.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN