GRAVEREN & ETSEN

GRAVEREN & ETSEN

GRAVEREN & ETSEN

Graveren

Graveertechniek is bij uitstek geschikt om zeer verfijnde afbeeldingen op het glas aan te brengen. Zowel digitale als handmatige ontwerpen kunnen hiervoor gebruikt worden. Het is ook mogelijk een fotoportret in het glas te graveren, of een foto van een geliefd huisdier, bloemen en vele andere persoonlijke voorwerpen. Deze techniek is kleurloos en heeft een soortgelijke uitstraling als zandstraal techniek. Het is een duurzame techniek en blijft levenslang zichtbaar.

Buigen

Buigen kan uitsluitend met rechthoekige of vierkante platen. Het glas wordt over een buigmal in de glasoven geplaatst en langzaam verhit. Bij het bereiken van de werktemperatuur zullen wij een oogje in het zeil houden om het buigproces goed te laten verlopen. Nadien ligt het glas nog twee dagen middels een computer gestuurd traject in de oven af te koelen. Daarna kan het er veilig uitgehaald worden en gaan we het verder bewerken. Gebogen glaspanelen geven een onvergelijkbare uitstraling aan het monument. .

LAAT U PERSOONLIJK ADVISEREN

Wij doen onze uiterste best om u via onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald onderwerp of een over een specifieke toepassing. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij één van onze gespecialiseerde partners bij u in de buurt. Naast de gelegenheid om diverse modellen uit de collectie in de showroom te gaan bekijken, kunnen zij u tevens uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden. Verder kunnen zij u ook uitstekend voorlichten over andere materialen die mooi te combineren zijn met het glas, zoals natuursteen, rvs, cortenstaal of brons.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN