ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

GROOT ASSORTIMENT ACCESSOIRES

VEEL MATERIALEN

SteenGoedGlas en haar partners bieden vele prachtige accessoires om het monument een meer persoonlijke waarde te geven. Denk aan glazen vlinders, kleurenfoto’s, lasergravure, gezandstraalde figuraties, glasgrind als grafbedekking of een ets van een portretfoto. Maar ook letters in brons, aluminium of rvs, Duurzame foto’s met levenslange garantie en nagenoeg onbreekbare glasornamenten. Wilt u liever een eigen idee of ontwerp in een accessoire uitwerken, dan is het uiteraard ook allemaal bespreekbaar. Ook hier staan uw wensen centraal. Op deze pagina geven wij een beperkt aantal accessoires uit de collectie weer. Om een goed beeld te krijgen van deze accessoires en bijbehorende technieken, kunt u voorbeelden zien tijdens een showroombezoek.

Zowel de glazen gedenksteen als de glas accessoires kunnen in allerlei kleuren naar wens worden uitgevoerd. Hiervoor beschikken wij over een assortiment “fusing” glas, pigmenten en emailles. Om een beter idee te krijgen van deze mogelijkheden kunt u via de onderstaande link het assortiment bekijken.

NAAR GLAS KLEUREN

De totale SteenGoedGlas collectie accessoires bestaat uit ruim 250 keuzes. Onze partners beschikken ook over individuele figuraties voor zandstraaltechniek, ornamenten in brons of messing of vazen of lantaarns in natuursteen. Via de onderstaande link kunt u de SteenGoedGlas collectie aanschouwen. Voor meer informatie over de accessoires van onze partners, verwijzen wij u naar de individuele websites, welke u op het overzichtskaartje kunt vinden.

ASSORTIMENT ACCESSOIRES

Met ruim 20 jaar ervaring heeft SteenGoedGlas een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Wij onderscheiden ons door beheersing van speciale technieken. In sommige opzichten zijn wij te kopiëren, maar nooit te evenaren. Dat zie je terug in herkenbare en onderscheidende monumenten die gemaakt zijn door de glasmeesters van SteenGoedGlas.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

 

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN