OMRANDINGEN

OMRANDINGEN

OMRANDINGEN

GROTE COLLECTIE OMRANDINGEN

GRAFMONUMENT OMRANDINGEN
U kunt een mooie omranding uitzoeken die smaakvol te combineren is met het geselecteerde staande glasmonument. Onze partners hebben verregaande ervaring met vele soorten natuursteen, van graniet en hardsteen tot marmer of kalksteen. Of u nu een open rand wilt of met een dekplaat, een rvs of cortenstalen rand, de mogelijkheden die onze partners bieden zijn daarin haast onbegrensd. Ook kunnen wij uw specifieke wensen of eigen idee hierin uitwerken. Op deze pagina ziet u een klein aantal voorbeelden ter inspiratie.

NAAR WINKELS

ACCESSOIRES, RUIM 250 MOGELIJKHEDEN,-
U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie aan accessoires waarmee u het monument geheel kunt laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen, zoals: glasvlinders, figuraties, glas ornamenten, grafbedekking, gravures, inscripties, kleurenfoto’s etc.

NAAR ACCESSOIRES

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft SteenGoedGlas een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Wij onderscheiden ons door beheersing van speciale technieken. In sommige opzichten zijn wij te kopiëren, maar nooit te evenaren. Dat zie je terug in herkenbare en onderscheidende monumenten die gemaakt zijn door de glasmeesters van SteenGoedGlas.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

GLASMONUMENTEN COLLECTIE
Wij willen u er nogmaals op attenderen dat de totale design collectie uit ruim 100 model combinaties bestaat. Wilt u nog even een aantal impressies zien van de complete staande glazen monumenten uit de betaalbare collectie?

NAAR COLLECTIE

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN