BETAALBARE COLLECTIE GLAZEN GRAFMONUMENTEN,

ENKELVOUDIGE GLASMONUMENTEN

De uitgebreide collectie van SteenGoedGlas maakt glazen grafmonumenten zeer betaalbaar. U heeft vrije keuze uit ruim 30 enkelvoudige modellen en ruim 100 dubbele ontwerpen. Ieder model vormt een de basis voor het creëren van een uniek en persoonlijk monument. Door het toepassen van het scala aan mogelijkheden van SteenGoedGlas technieken, wordt ieder monument geheel volgens uw wens. Mooie staande ontwerpen die prachtig te combineren zijn met omrandingen in natuursteen, rvs of cortenstaal. Onze partners kunnen u hiervan voorbeelden laten zien. Hieronder geven wij u een kleine impressie van 8 modellen uit de collectie. Tijdens een bezoek aan een showroom in uw regio kunt u meer aanschouwen en gedegen advies krijgen over alle bewerkingsmogelijkheden. Wilt u ander ontwerp geheel naar eigen idee of wens of hulp bij het bedenken? Geen probleem! Onze gespecialiseerde partners stellen altijd uw wensen centraal en zullen u met raad en daad bijstaan om de herinneringen aan uw dierbare te vertalen in een onvergelijkbaar grafmonument.

NAAR WINKELS

DUBBELE GLASMONUMENTEN
De design collectie voor dubbele grafmonumenten biedt maar liefst 100 modellen. U kiest het model wat het beste aansluit bij uw wensen en heeft vervolgens vrije keuze uit maar liefst 14 technieken om het glas een geheel persoonlijke invulling te geven. Daarnaast nog vele optionele accessoires om het monument zeer persoonlijk te maken. Hieronder geven wij u een kleine impressie van 8 modellen uit de collectie.

ACCESSOIRES, RUIM 250 MOGELIJKHEDEN
U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie aan accessoires waarmee u het monument geheel kunt laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen, zoals: glasvlinders, figuraties, glas ornamenten, grafbedekking, gravures, inscripties, kleurenfoto’s etc. .

NAAR ACCESSOIRES

VOORBEELD FOTO’S
Met ruim 20 jaar ervaring heeft SteenGoedGlas een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Wij onderscheiden ons door beheersing van speciale technieken. In sommige opzichten zijn wij te kopiëren, maar niet te evenaren. Dat zie je terug in herkenbare en onderscheidende monumenten die gemaakt zijn door de glasmeesters van SteenGoedGlas.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN