TOP KWALITEIT FUSING GLAS

WEERBESTENDIGE PIGMENTEN

UV STABIELE EMAILLES

BETROUWBARE KWALITEIT

Transparant glas is in vele kwaliteiten en diktes verkrijgbaar. SteenGoedGlas heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en daarom werken wij met het dikste glas, maar liefst 19mm. Dit glas is sterker, oogst veel fraaier en voldoet aan onze minimale kwaliteitseisen om een betrouwbaar product af te leveren waarop wij garantie kunnen geven.

De modellen en losse ornamenten kunnen ook uit speciale glassoorten vervaardigd worden. Dit kan door-en-door gekleurd fusing glas zijn, blank glas met kleur emaille of keramische stoffen die ingebrand worden. Alle drie voornoemde glassoorten worden op hoge temperaturen in onze glasovens versmolten. Hierdoor ontstaat niet alleen een esthetisch mooi resultaat, maar tevens een sterk en duurzaam product waarop wij 30 jaar garantie geven op kleurbehoud. Hieronder ziet u de mogelijkheden per productgroep voor de kleurkeuze. U kunt voor uitgebreid advies over al deze mogelijkheden terecht bij een showroom in uw regio

NAAR WINKELS

VOORBEELD FOTO’S

Met ruim 20 jaar ervaring heeft SteenGoedGlas een schat aan kennis en creatieve voorsprong opgebouwd. Wij onderscheiden ons door beheersing van speciale technieken. In sommige opzichten zijn wij te kopiëren, maar nooit te evenaren. Dat zie je terug in herkenbare en onderscheidende monumenten die gemaakt zijn door de glasmeesters van SteenGoedGlas.

NAAR VOORBEELDFOTO’S

UW WENSEN CENTRAAL
Vele technieken en collectie modellen zijn te bezichtigen in de aangesloten SGG showrooms. Tijdens een adviesgesprek zullen de adviseurs samen met u op zoek gaan naar het meest aansprekende ontwerp en u krijgt aan de hand van schaalmodellen direct een indruk van het te verwachten resultaat. Wilt u liever een eigen ontwerp of idee uitwerken? Of u heeft nog geen idee? Ook dan zullen wij u met onze kennis en ervaring bijstaan, want wij stellen altijd uw wensen centraal.

NAAR WINKELS

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN