GARANTIE

25 JAAR GARANTIE

Het door ons toegepaste 19mm dikke glas is eigenlijk een inert materiaal. Bij normaal gebruik, ook in exterieur toepassingen, is het glas chemisch gezien haast onverslijtbaar. Hetzelfde is van toepassing op fusing glas, de kleurpigmenten zijn in het glas versmolten en zijn blijvend mooi. Uit vele testen blijkt dat kleuren decennia lang behouden blijven, echter moeten wij ergens een grens trekken. Daarom heeft SteenGoedGlas de garantietermijn voor het verkleuren van diamantglas en fusing glas, het verweren van gepolijste of knabbelranden, het behoud van structuren in smeltglas, het vervagen van gezandstraalde letters/cijfers of op het vervagen van etsgravures, op 25 jaar gesteld. Onze uitgebreide garantievoorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar via ons contactformulier.

CONTACT


Indien u aanspraak wilt maken op garantie, dient u een claim in bij de SGG partner die het monument aan u geleverd heeft. Blijkt de garantieclaim gegrond dan wordt het gebrek gerepareerd. Blijkt reparatie niet mogelijk te zijn, dan krijgt u van ons een vervangend onderdeel. Mocht dat om één of andere reden niet mogelijk zijn, dan bieden wij u uiteraard een passend alternatief. Wij zullen er naar streven dat u zo min mogelijk last heeft van het probleem en dat het spoedig opgelost wordt.

15 JAAR GARANTIE

Er zijn technieken waarbij wij twee materialen samenstellen en technieken waarbij wij één materiaal als het ware beschadigen. De processen waarbij wij twee materialen samenstellen krijgen veelal een hittebehandeling in onze glasovens. Denk bijvoorbeeld aan ingesmolten kleurpigmenten. Dit garandeert een langere levensduur. Een proces waarbij wij het glas beschadigen is bijvoorbeeld het aanbrengen van een laser of etsfoto. Met uiterste precisie wordt het glasoppervlak van kleine krasjes voorzien, waardoor er uiteindelijk een beeld ontstaat. Dit beeld is eigenlijk niet meer te verwijderen, ook niet door regen, wind, vorst of UV licht. Dit geeft de duurzaamheid weer. Op rvs geven wij ook goede garantie, maar liefst 15 jaar op vormvastheid. Bij dit materiaal is het wel belangrijk dat u onderhoud pleegt om het risico van vliegroest te beperken, Dit zijn (roest)vlekjes die veroorzaakt kunnen worden door omgevingsfactoren, zoals luchtvervuiling of zout water in de buurt. Vliegroest is uitgesloten van garantie.

5 JAAR GARANTIE


Op bijvoorbeeld laminaat foto’s, rollercoating en composietglas geven wij 5 jaar garantie. Dit betekent niet dat de materialen en technieken niet goed zijn, maar ze kunnen wat gevoeliger zijn voor bepaalde invloeden of omstandigheden. Neem bijvoorbeeld de laminaat foto’s. Wij hebben een speciaal procédé om deze zeer goed op het glas over te brengen, echter dient men er rekening mee te houden dat de hoekjes wat kwetsbaarder zijn tijdens schoonmaak werkzaamheden. Als u agressieve of oplosmiddelhoudende schoonmaakmiddelen gebruikt, dan is er een risico dat de hoekjes een beetje beschadigen. Wij zullen u dan ook een paar simpele instructies meegeven waardoor dit soort problemen voorkomen kunnen worden. Wij passen deze techniek al 15 jaar toe en ooit 1 probleem moeten verhelpen als gevolg van verkeerd onderhoud. Kijk ook even via de onderstaande button op onze pagina met onderhoudstips.

ONDERHOUDSTIPS

SCHADE VERZEKERING


Indien er schade ontstaat door van buitenaf komend onheil, dan valt dit niet onder garantie. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn ontstaan als gevolg van vandalisme, een omgewaaide boom, diefstal, storm of onoplettendheid tijdens onderhoudswerkzaamheden. Wilt u dit soort risico’s uitsluiten, dan is er een mogelijkheid een speciale verzekering af te sluiten bij een gerenommeerde maatschappij. Als u z’on verzekering bij SteenGoedGlas afsluit, dan is de looptijd slechts 5 jaar. U kunt beter rechtstreeks bij de maatschappij afsluiten, dan is de looptijd geldig voor 10 jaar. Via de onderstaande link gaat u direct naar de webpagina van de verzekeringsmaatschappij. Hier kunt u rustig de voorwaarden bestuderen.

NAAR OOM VERZEKERINGEN

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN