FOTOPRINT & EMAILLEREN

FOTOPRINT & EMAILLEREN

FOTOPRINT & EMAILLEREN

Digitale foto full color

Wij bieden meerdere technieken met uiteenlopende technische eigenschappen. De foto’s kunnen zowel direct op de letterplaat als op losse glasplaatjes aangebracht worden. Dit kan van pasfotoformaat tot aan grootformaat uitgevoerd worden. Bij grote formaten dienen wij eerst het aangeleverde digitale bestand op kwaliteit te controleren. Daarvoor beschikt SteenGoedGlas over uitstekende DTP kennis, waardoor wij de haalbaarheid en kwaliteit optimaal bewaken. Afhankelijk van de gekozen techniek geven wij garantie tot maar liefst 25 jaar! Zelfs één techniek met levenslange garantie!

Emailleren

Door het glas in onze ovens te verhitten versmelt de emaille in het oppervlak, waardoor een kleurrijk werkstuk ontstaat. De kleuren zijn weersbestendig en blijven decennia lang mooi. Middels bepaalde toevoegingen en door te variëren met het stookproces, kunnen wij de ambachtelijke uitstraling van deze techniek nog extra benadrukken. Deze kunstzinnige techniek leent zich erg goed om een tweede staande plaat te maken, waarbij alle aandacht naar de transparante glasplaat met de naamsvermelding uitgaat, terwijl de geëmailleerde plaat een ondersteunende visuele toevoeging heeft van haast onschatbare waarde.

LAAT U PERSOONLIJK ADVISEREN

Wij doen onze uiterste best om u via onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald onderwerp of een over een specifieke toepassing. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij één van onze gespecialiseerde partners bij u in de buurt. Naast de gelegenheid om diverse modellen uit de collectie in de showroom te gaan bekijken, kunnen zij u tevens uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden. Verder kunnen zij u ook uitstekend voorlichten over andere materialen die mooi te combineren zijn met het glas, zoals natuursteen, rvs, cortenstaal of brons.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN