WIE WE ZIJN .....

SteenGoedGlas is geen leverancier maar een samenwerkingsverband met gedenkteken specialisten. De aangesloten partners hebben een grote mate van zelfstandigheid om u als klant en de lokale omgeving beter te kunnen bedienen. SteenGoedGlas beschikt over moderne apparatuur en ambachtelijke kennis over glasbewerking. De focus ligt geheel op ontwerpen en produceren van glas voor grafmonumenten.

Vanuit onze oorsprong kennen wij de glassector als geen ander. In Nederland zijn wij één van de meest gespecialiseerde bedrijven op het gebied van kunstzinnige bewerking van vlakglas. Internationaal hebben wij geen ambities, daar wij bewust kiezen voor een beheersbare organisatie met als doel het continueren van de hoge kwaliteitsstandaard.

Samen met onze leden streven wij naar excellente klantfocus. Via de locale partners bewegen wij dicht naar u als klant toe, op alle vlakken; fysiek (tijdens persoonlijke gesprekken), virtueel (via websites) en mentaal (door betrokkenheid).

SteenGoedGlas wil samen met haar partners uw wensen realiseren. Wij zijn er in de eerste plaats om mensen te helpen de juiste keuzes te maken tijdens een moeilijke fase in hun leven. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en stellen alles in het werk om u, onder de gegeven omstandigheden met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN