ONZE 12 BELOFTEN

‘ wij beloven wat wij waarmaken en maken waar wat wij beloven ‘

 

BETAALBARE KWALITEIT

SteenGoedGlas hanteert een hoog kwaliteitsniveau tegen zeer lage prijzen. Dit kan doordat wij bijna alles in eigen beheer doen, van ontwerp tot aan plaatsing. Wij combineren een modern machinepark met ambachtelijke kennis. Grondstoffen worden ingekocht bij de bron en ons bedrijf is gehuisvest in betaalbare panden. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van glasmonumenten zijn wij in staat geweest een prachtige collectie te ontwikkelen. U kunt gebruik maken van de standaardisering en voor de uitvoering hanteren wij lage tarieven. Onze SGG partners zijn bedrijven met een maatschappelijke en sociale houding, waarbij de nadruk niet ligt op winst maken. Dit alles vertaald zich in de prijs.

BESTE KWALITEIT GRONDSTOFFEN, ADVIES EN ZORG

SteenGoedGlas werkt uitsluitend met topkwaliteit grondstoffen. Sterk glas van maar liefst 19mm dikte, de hoogste kwaliteit (316) rvs, Cortenstaal van Europese origine, fusing glas en kleur emailles uit de USA en alle montage materialen zijn van rvs. Daarnaast revolutionaire processen om technieken duurzaam in het glas aan te brengen. Door al deze factoren leveren wij een kwaliteitsproduct waar we met een gerust hart lange garantie termijnen op durven te geven. De SGG Partners zijn bedrijven met veel ervaring op het gebied van grafwerk. Zij hebben diepgaande kennis van natuursteen en kunnen dit materiaal bewerken. Daarnaast zijn zij goed geïnformeerd over alle begraafplaatsvoorschriften in hun regio, kennen de situatie ter plaatse en zijn altijd in de buurt om nazorg te kunnen leveren.

EERLIJKE PRIJS

De prijs van een glasmonument wordt m.n. bepaald door de bewerkingen (arbeid). Wij doen bijna alle bewerkingen in eigen beheer en leveren het monument aan u via een geselecteerd partner netwerk. Dit geeft een sterk prijsverlagende werking. U betaalt betrouwbare prijzen voor het geselecteerde ontwerp en de bijbehorende materialen. Indien nodig, zullen wij u alternatieven, in de vorm van andere materialen of bewerkingen, voorstellen die invloed hebben op de prijs. De adviseurs bij SGG partners zijn ervaren vakmensen en weten hoe essentieel een goede begeleiding is. U krijgt tegen eerlijke prijzen de aandacht en kwaliteit die u verdient.

GOEDE GARANTIE

de schoonheid van het monument wordt mede bepaald door de kwaliteit van de materialen. In principe zijn bijna alle nieuwe materialen in het begin mooi, maar na verloop van jaren gaat de kwaliteit een rol spelen. Inferieure kwaliteit zal langzaam degraderen en goede kwaliteit zal blijvend mooi zijn. Om deze reden werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit glas, rvs. Cortenstaal en graniet. Daarom geven wij u tot 25 jaar garantie op het behoud van de kleuren van fusing glas en ingesloten emailles. Eenzelfde termijn op behoud van structuren in gesmolten glas en gezandstraalde teksten en figuraties. SteenGoedGlas geeft deze garantie niet op basis van theoretische kennis, maar op basis van jarenlange ervaring waarin de kwaliteit van door ons toegepaste materialen en technieken zich ruimschoots bewezen heeft.

DUIDELIJK BEELD TIJDENS GESPREK

tijdens het gesprek krijgen wij een indruk van uw situatie, de overledene, uw herinneringen en gevoelens. Wij zullen ons uiterste best doen alle signalen waar te nemen en deze, samen met uw wensen, vertalen naar een tastbaar ontwerp. In overleg met u worden materialen en technieken erbij gezocht. Aan de hand van een showroom modellen krijgt u een duidelijk indruk van de vormgeving van het glasontwerp. Ook het lettertype en de tekstopmaak worden besproken. Aan de hand van (schaal)modellen krijgt u aan tafel een indruk van het te verwachten resultaat. Voor zeer specifieke ontwerpen, met bijvoorbeeld een selectie aan kleuren volgens uw wens, hebben wij een digitale tekenservice. Dit is geen algemene schets op papier, maar een gedetailleerde full colour 2D tekening in een digitaal PDF bestand. Op deze manier ziet u hoe het monument eruit gaat zien. U kunt alles nog eens overdenken en eventueel eerder gemaakte keuzes aanpassen. In de praktijk zien wij dat dit heel verhelderend werkt, daar u zowel de lay out als alle monster materialen kunt bekijken. Vaak krijgen wij te horen dat bezoekers deze werkwijze als zeer prettig ervaren.

BESTE ADVIES

Alle glazen monumenten die u op onze website en in onze showroom ziet, zijn 100% door SteenGoedGlas gemaakt. Wij kopen het kunstzinnig bewerkte glas dus niet in bij toeleveranciers, wij voeren alle kunstzinnige bewerkingen echt zelf uit in eigen atelier. Dit werkt sterk in uw voordeel. U spreekt direct met geselecteerde partners die zoveel extra kennis van het glas en alle technische mogelijkheden hebben doordat zij samenwerken met de bron waar alles uit ontstaat. Hier proeft u de bevlogenheid, de kennis, creativiteit en ervaring. De bezieling waarmee SteenGoedGlas het glas maakt en de ervaring met technieken en materialen kun je niet leren, dat krijg je met de jaren. Juist daar zit het verschil en dat zie je terug in het eindresultaat.

AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP

Hoe komt het dat slechts enkele Nederlandse restaurants een Michelin ster hebben? Het verschil zit ‘m vaak in de kennis en ervaring, de gedrevenheid, bevlogenheid en leergierigheid. En dat verschil proef je! In ons vak is het niet anders . Waar SteenGoedGlas begint, houden de meeste glasbewerkers op. Met oog voor detail, passie en toewijding gaan wij uitdagingen aan om tot grote prestaties te komen. Ondersteund door ruim 20 jaar ervaring in het ambacht en een netwerk van ervaren partners kunt u met een gerust hart vertrouwen op vakmanschap.

UW WENSEN CENTRAAL

U bevindt zich in een situatie waar u liever nooit in had gezeten. U krijgt te maken met allerlei kosten, vaak niet gering. Uw gevoel zegt dat u een mooi monument op de rustplaats van uw dierbare wilt, maar ook dat kost weer veel geld. Vanuit uw hart heeft u het er voor over, maar u wilt ook niet het gevoel hebben dat u teveel betaalt onder de gegeven omstandigheden. Daarom is de SteenGoedGlas collectie ontstaan. U kunt een monument geheel naar wens ontwerpen wat betaalbaar blijft. Het is zeker geen standaard monument, uitsluitend de vorm is ingevuld. Alle technieken maken het heel persoonlijk, waarbij er alle ruimte is voor eigen ideeën en individuele invulling. Wilt u liever een andere afmeting of vormgeving? Alles is bespreekbaar met onze partners. Ten alle tijde stellen zij uw wensen centraal.

VEEL SHOWROOM

Op vele locaties in het land kunt u de schoonheid bij SteenGoedGlas partners de schoonheid van het glas ervaren, de pure kleuren van fusing glas en emailles zien, voelen wat slumping is. Daarnaast hebben onze partners een totale showcollectie waarin veel natuursteen en andere materialen te zien zijn. Dit zijn veelal prachtige materialen om te combineren met glaskunst. Denk aan versteend hout, ruwe rivier keien of bergkristal. In overleg met u worden ideeën en materialen gecombineerd tot een onderscheidend monument wat past bij de herinnering aan de overledene. Deze manier van adviseren resulteert in een persoonlijk en uniek gedenkteken.

DESKUNDIGE INSTALLATIE

kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit gaat niet op voor alleen het advies of de materialen, maar ook voor de plaatsing van het monument. De SGG partners zijn geheel op de hoogte van de begraafplaatsvoorschriften, o.a. de stabiliteit van de ondergrond. Soms is het nodig om fundatiepalen aan te brengen, waarop zij u dan ook zullen attenderen. Ons doel is dat u, tijdens uw eerste bezoek aan de rustplaats van uw dierbare, 100% tevreden bent over het resultaat. Met uitstekend materieel en gedegen ervaring wordt het monument naar zijn definitieve plaats begeleid. Vakkundige plaatsing waarborgt een goede oplevering en daar staan wij voor.

GENERATIES LANG ERVARING

De meeste SGG partners zijn bedrijven met een rijke historie. Sommige bestaan al meer dan 100 jaar en worden tot wel 3 generaties lang door dezelfde familie gedreven. De kennis gaat van vader op zoon over en hiermee blijft alle opgedane ervaring behouden terwijl de aangetreden generatie open staat voor de nieuwste ontwikkelingen. Er is vaak veel expertise van authentieke steenbewerkingstechnieken in huis. SteenGoedGlas is dé specialist op het gebied van glasbewerking. Tijdens een showroombezoek ontmoet u eigenlijk twee specialisten onder één dak die in sommige situaties samen tot wel 120 jaar ervaring hebben. Met één showroombezoek bent u verzekerd van een goed advies, perfecte begeleiding, uitstekende afwerking en goede nazorg.

GEEN VERVAGENDE KLEUREN

De kwaliteit van toegepaste pigmenten en kleur emailles behoort tot de top in de wereld. Niet alleen de kwaliteit van de grondstoffen, maar ook het bewerkingsproces is van invloed. SteenGoedGlas heeft de kennis en vaardigheden in huis om de juiste combinaties te maken tijdens het bewerkingsproces waardoor wij lange garanties kunnen geven op behoud van kleuren in fusing glas composities, ge-fused emaille glas en zogehete heat soaked pigment kleurenfoto’s.

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN