AIR SHAPING & APPLICÉ

AIR SHAPING & APPLICÉ

AIR SHAPING & APPLICÉ

Polymeerglas

Een sterke glassoort voor het maken van ornamenten. Denk hierbij aan een Andreas kruis, een roosje, vlinder of vogel. Zeer geschikt voor kleinere afmetingen en het aanbrengen van details. Het glas is nagenoeg onbreekbaar en combineert que uitstraling perfect bij het door onze gebruikte 19mm glas. De ornamenten van composiet glas worden met behulp van afstandhouders op de dragende plaat gemonteerd. Het transparante ornament is op een subtiele wijze aanwezig maar geeft tegelijkertijd een extra dimensie aan het ontwerp. Wij bieden u een uitgebreide collectie, waardoor er grote kans is dat er iets bijzit wat aansluit bij uw wensen. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan wij aan de slag met het door u voorgestelde idee..

Applicé

Een applicé is eigenlijk een verlijmde glascompositie. Daar het om exterieur toepassingen gaat met veel vocht, temperatuur en UV belasting, zijn de eisen aan de hechting extreem groot. SteenGoedGlas heeft de ideale combinatie gevonden voor een langdurige hechting van een applicé die blootgesteld wordt aan het Nederlandse klimaat. Het proces vraagt specialistische kennis en luistert nauw tijdens de voorbehandeling en verwerking.

LAAT U PERSOONLIJK ADVISEREN

Wij doen onze uiterste best om u via onze website van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft over een bepaald onderwerp of een over een specifieke toepassing. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij één van onze gespecialiseerde partners bij u in de buurt. Naast de gelegenheid om diverse modellen uit de collectie in de showroom te gaan bekijken, kunnen zij u tevens uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden. Verder kunnen zij u ook uitstekend voorlichten over andere materialen die mooi te combineren zijn met het glas, zoals natuursteen, rvs, cortenstaal of brons.

 

Contact gegevens

Correspondentie adres:
Eemdijk 39-A, 3754NC Eemdijk
( GEEN BEZOEKADRES)
Telefoon 033-7858646
Email info@steengoedglas.nl
web www.steengoedglas.nl

 

CONTACT

LIEVER OP AFSPRAAK EEN SHOWROOM BEZOEKEN?

U bent altijd welkom om vrijblijvend inspiratie op te doen bij één van onze gespecialiseerde partners in uw regio. Het kan voorkomen dat de adviseur(s) bezet zijn door reeds aanwezige bezoekers. Wilt u zeker zijn dat er de nodige tijd en aandacht aan uw bezoek gegeven kan worden, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. U kunt via het onderstaande formulier de gewenste locatie, de datum en het tijdstip doorgeven. Als het in de agenda past, krijgt u een bevestiging en staat de koffie op de afgesproken dag klaar.

 

AFSPRAAK MAKEN